Защо трябва да се тревожа за вътрешното замърсяване – грижа за климатиците

Когато мислите за замърсяването на въздуха, най-вероятно картината, която изплува във съзнанието ви е смог. За живеещите на по-високите етажи на сгради в най-големите градове в света това често е ежедневието. Може да помислите за фабриките, за комините и всичкия прах, който бушуваха по улиците от милиони движещи се по пътя, отивайки към работа, училище и всичко останало.

Това, което вероятно няма да се сетите, когато чуете понятието „замърсяване на въздуха“ е собствения ви дом. Избирайте само доказани марки климатици дд трейд, Hitachi RAK25PPB/RAC25WPB PERFORMANCE 2014, които да се погрижат за комфорта в помещенията.

Но е истината! Често въздухът в затворени помещения е по-замърсен от външния въздух, включително в по-големите градове. Агенцията за опазване на околната среда (EPA) е изчислила, че въздухът в домовете обикновено е 2 до 5 пъти по-замърсен от въздуха навън. Това е тревожно, особено поради факта, че повечето хора прекарват голяма част от времето си на закрито, като се започне от дома до офиса, училището или магазина, а накрая вечерта завършва ресторанта за вечерта.

Разбира се, ако имаме късмет, можем да се измъкнете от къщата за един хубав ден. Отиваме в парк или си даряваме глътка кафе във вътрешния заден двор, на верандата или на балкона. Въпреки това, тези, които вероятно имат най-голяма трудност да се измъкнат от къщата са по-възрастните хора, най-младите или хронично болните. Това са и лицата, които най-вероятно страдат най-много от последиците от замърсяването на въздуха в затворени помещения.

Вижте за още полезни материали на следните адреси:

http://nedolf.eu/

http://ivanyurukov.eu/

http://de123.eu/