Как да си направим системи за съхранение

Как да си направим системи за съхранение

Всички сме имали нужда от повече пространство за съхранение, било то в дома или офиса. Именно това ни кара все по-често да се замисляме за онова, което може да се подобри.

Аз предлагам няколко възможности за съхранение на неща, които всеки един от вас ще бъде в състояние да направи импровизирано. За да не се обезкуражи желание за творчество от самото начало, нека започнем с прости неща. Преди това обаче ви препоръчвам тази фирма: HAMALSKI.COM, която знае как да помогне с изхвърлянето на стари и непотребни неща.

Помислете колко пъти трябваше да напуснете дома си, за да търсите улики? Мисля, че много. Ако това се случва сега със завидна регулярност, то просто ви трябва рафт или чекмедже в коридора за съхранение на такива „необходимост“, които все губите и които може да ви трябват.

Направете това устройство и ще е доста лесно. Първата идея е малка декоративна пощенска кутия, в която да се поставят всички набори от ключове за апартамента.

Или може да е малък рафт, под формата на които ще зависи цялостната атмосфера на залата. Ако тя е направена, например във вътрешността на камък, може да бъде от градивен елемент, наподобяващ място за съхранение под формата на джоб. Това може да бъде един прост плат и малко бродерия за украса. Тя ще изглежда уютно в домашен уют.

Банята има „странни“ функции: без значение какъв размер може да достигне като пространство все още не е достатъчно. В този случай, аз може да опитате с мушама (предвид, че банята е място с висока влажност на въздуха). За да се побира лесно четка за зъби и сешоар и за да не се страхувате от влагата.

Специално внимание е отделено на мястото за съхранение. Ако в дома ви има само един мобилен телефон няма да е проблем къде поставяте зарядното. Ако обаче в дома обитава цяла дузина хора, системата за съхранение на зарядни устройства за таблет, лаптоп или мобилен телефон ще се превърне в „моряшки възел“. В действителност, за да решите проблема просто трябва да измислите място за съхранение, в което да не се оплитат. С тях: OBSHTINI.COM пък може да извозите лесно всички боклуци от дома.

И точно тогава не е ли по-добре да се избере подходяща кутия с размер и да се украси, така че да може да се вписва перфектно в интериора.

Кашоните са създадени също с тази цел и по този начин, са универсални: визуално привлекателни, щадящи околната среда. С тях е особено приятно, при това не са скъпи.

По същия начин може да направите организатор на работното място.

Използването на такива прости техники в дома ще допринесе той винаги да изглежда чист! Научете за товарен превози, който почиства дворове: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5.