Топ идеи за тавана и мазето

В съвременното домакинство помещения, като тавани и мазета не са крайно необходими. Колко от нас имат буркани с компот или сладка и лютеници в мазето си? Или държат старата бебешка количка и настолен компютър в таванската си стая!

Истината е, че днес всеки купува най-необходимото към момента и съответно, продава или изхвърля стари, непотребни вещи. А мястото в домовете ни е малко и всеки квадратен метър е ценен.

Ето защо предлагаме почистване на тавани и мазета и превръщането им в нещо по-практично.

Какво ще кажете за механа в мазето? Ако сте любители на домашните сбирки, а апартаментът ви е малък или неудобен за партита, пригодете мазето си в място за купон. Това няма да ви отнеме нито много време, нито много средства, а ще ви осигури спокойна обстановка.

Първата стъпка е да наемете фирма за почистване на тавани и мазета и да отидете да пиете кафе с приятел. Докато планирате кое, къде ще разположите в новата ви механа, професионалистите ще изнесат и изхвърлят всичко, а вие ще разполагате с чист терен. Помислете има ли нужда да шпакловате и боядисвате стените или предпочитате да ги декорирате със старовремски сувенири и пана. Снабдете се с голяма и здрава дървена маса, пейки или столове. Покривката е в характерната червено – бяла гама, съдовете са глинени, салфетките от плат. Ако имате от онези старовремски бюфети, спокойно може да го ползвате, за да наредите приборите си.

Честито, механата ви е готова и партито може да започне!

Ако пък не сте човек на купона, а често се случва да доработвате в къщи, защо не превърнете таванската стая в работен кабинет?

Отново наемете фирма за почистване на тавани и мазета и изберете бюро. Нека да е компактно и придружено с удобен стол. Всъщност столът е по-важен, той ще гарантира правилната ви позиция по време на работа и липсата на болки в гърба. Вероятно ще имате нужда и от настолна лампа, която да осигури добро осветление по време на работата ви. Останаха акцентите – кокетна закачалка за дрехи, елегантен абажур или стойностна картина. Те ще напомнят за вашия стил и ще направят мястото уютно. Потърсете фирма FORI.EU за всякакви важни въпроси по извозване и почистване.