5 конвертируеми мебели, които трябва да се вземат под внимание

5 конвертируеми мебели, които трябва да се вземат под внимание

Ако имате големи мебели, които не отговарят на вашите нужди за по-малък апартамент или жилище, може да помислите за тяхното изхвърляне.

Премахне необходимостта от допълнителни столове, дивани или разчистване на складовото помещение ще ви позволи да кондензирате вещите и всички нужни да се поберат в района, който имате. Така че, ако търсите начин да увеличите максимално пространството в дома си, опитайте с някои мебели с двойна употреба. Вижте тук за извозване на мебели.

  1. Сгъваем диван – те са най-добрата част от конвертируемата мебел и са познати от времето в 90-те. Те са по-комфортни и по-модерни, а през годините се вписват безпроблемно във всеки дом. Сгъваемите дивани са чудесен начин да направите място неочаквани гости.
  2. Скрито легло – е опция за тези, които искат още по-разнообразни опции за сън, скривалището предлага възможността във вертикално пространство, като стена, когато не се използва. Студионите апартаменти понякога залагат именно на тези елементи за пестене на място. Въпреки че някои наематели смятат, че скривалищата са неудобни, това е основен начин да се спести място в по-малък апартамент.
  3. Спалня за съхранение – друг вид спасително легло за съхранение. От него може да се ползва мъртвото пространство под рамката и да служат като допълнително пространство за съхранение на неща, които не се използвате всеки ден. Това е идеален начин за всички, които имат ограничено пространство в килера.
  4. Кухненски остров – за тези домакинства, които не могат да се поберат в малките си кухни кухненски уреди, създава допълнително пространство за билярд, така и повече чекмеджета за всички прибори, от които се нуждаете. Огромен бонус е, че кухненските острови са станали изключително стилни през последните няколко години и освен удобство могат да добавят декорация към пространството.
  5. Конвертируема масичка за кафе – никога повече не можете да използвате извинението „мястото ми е твърде малко, за да се забавлявам“, когато имате разтегателна масичка за кафе. Такава има способността да се трансформира от малък декоративен размер до размер на трапезарията с флип дизайн. Всичко, от което се нуждаете, е няколко стола, приятели и голяма вечеря, за да се възползвате от нея.